Anders Schiöld
+46(0)702-93 38 50

Anders Schiöld

Produktansvarig – Teoxane

Jag är en positiv och glad person som lever efter devisen det går ALLTID… trots att jag är född och uppvuxen i gnällbältets centrum – ÖREBRO. Har varit verksam inom läkemedelsindustri och medtech-branschen sedan 18 år. Jag har ett stort intresse för idrott, i alla fall när det inkluderar boll, motorer och fart.

Spaghetti á la carbonara

Enkelt, snabbt och mycket gott! En perfekt lunch eller middag när man vill koncentrera sig på andra saker än matlagning. Använd gärna ekologisk pasta, ägg och bacon när du lagar den här rätten.

Du behöver

  • 250 g bacon
  • 1 st lök
  • 3 st ägg
  • 2 msk mjölk
  • parmesanost till servering
  • salt
  • svartpeppar
  • 1 knippe persilja till servering
  • 500 g spaghetti

Gör så här

Skala och hacka löken och tärna baconskivorna. Stek tillsammans tills löken är gyllenbrun. Ta av stekpannan från spisen och vispa ihop äggen och mjölken med en gaffel i en bunke. Koka spaghettin till lagom tuggmotstånd (al dente). Blanda sedan ihop pastan med baconet och slutligen snabbt med äggröran. Servera med parmesanost och hackad persilja. Ställ gärna ett helt ägg som dekoration på toppen.