Linda Ander
+46(0)703-64 47 88

Linda Ander

Produktansvarig – Quill

Mycket positiv och glad västkusttjej som år 2007,efter 10 år som sjuksköterska, sadlade om och började inom Medtech branschen med inriktning inom kirurgi. Brinner lite extra för plastikkirurgi och ortopedi! Har en extra stor passion för choklad, god mat samt skidåkning men egentligen allt som gör livet gott att leva!! Tar jag mig gärna ett dopp i havet… Året runt!

En härlig frossa i choklad, Leilas Rocky Road Brownies

  • 350 g mjukt smör
  • 6 dl strösocker
  • 3 dl kakao av god kvalitet
  • 1 dl ljus sirap
  • 1/2 tsk salt
  • 6 ekologiska ägg
  • 3 dl vetemjöl
  • Fudgeglasyr
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 dl mjölk
  • 1 dl ljus sirap
  • 400 g mörk kvalitetschoklad 70%

Rocky Road Topping

  • 1/2 påse Dumlekola
  • 1 dl pistagenötter
  • 2 dl salta jordnötter
  • 2 nävar mini-marshmallows

Sätt ugnen på 175 grader.

Vispa smör och strösocker vitt och krämigt. Rör ner kakao, sirap och salt. Rör i ett ägg i taget och vänd sist ner vetemjölet i smeten. Lägg ett bakplåtspapper i botten av en ugnsplåt med kant och fyll den med smeten.

Grädda kakan i mitten av ugnen i 30–35 minuter. Prova med en sticka, stickan ska vara lite kladdig. Låt kakan svalna.

Rocky Road Topping

Koka upp vispgrädde, mjölk och sirap. Ta av kastrullen från värmen och låt vätskan svalna några grader. Finhacka chokladen och rör ner den i den varma gräddmjölken så att chokladen smälter. Bred glasyren över kakan och strö över salta jordnötter, Dumlehalvor, pistagenötter och mini-marshmallows. Kyl kakan tills glasyren stelnat och skär den sedan i rutor.