Niklas Hermanson
+46(0)706-92 94 84

Niklas Hermanson

Ansvarig affärsutveckling

En ärlig och kreativ affärsutvecklare med mer än 20 års erfarenhet inom medtech i Sverige, Australien och Asien. När jag inte arbetar så finner du mig troligtvis nära havet på västkusten i en båt, i stallet, i köket, lyssnande på musik eller med en golfklubba i handen.

Niklas pastasås med färsk salsiccia

C:a 4 portioner

  • ca 300g färsk salsiccia
  • 1 liten vitlöksklyfta, finhackad
  • 3 schalottenlökar, finhackade
  • 200 g färska körsbärstomater, grovt tärnade (Alt. krossade körsbärstomater av märket Mutti)
  • 300 ml vitt vin
  • 150 ml vispgrädde
  • olivolja, salt, svartpeppar

Hetta upp lite olivolja i en stor traktörpanna. Ta bort skinnet från korven och skär den i lagom stora bitar. Stek i oljan tills den har fått ordentligt med färg. Sänk värmen och låt vitlök och schalottenlök fräsa med i någon minut, men rör om noga så det inte bränns. Häll i vinet och tomaterna, och höj värmen igen - det ska koka ihop ordentligt. Häll till sist på grädden, precis innan pastan är klar. Smaka av med salt, och svartpeppar. Servera med nykokt pasta av valfri sort.

Dryckesförslag: Fox Creek, Red baron Shiraz från McLaren Vale, Södra Australien