Estetik och kompetens i balans

Vad menar vi med Estetik? 
Varje människas ansikte och kropp är unik och en stor del av dess identitet. Det är viktigt att man har en estetisk känsla inför de förändringar man kan göra. Mogna människor har en historia och vill ­bromsa upp åldrandet, återfå sitt forna utseende. Unga människor har ingen historia att relatera till, utan strävar mot en idealbild av sig själva.

Vad menar vi med Kompetens?
Esthe-Techs långsiktiga framgång ska bygga på mogna och balanserade beslut – inte kortsiktiga ”snabba klipp”. Vi ska stå för ett långsiktigt erbjudande i alla delar. Behandlingar med våra produkter görs alltid av legitimerad personal. Vi samarbetar endast med certifierade specialistkliniker. Alla våra produkter är kliniskt testade och säkra, det skapar trygghet. Våra kliniker har kompetens att göra rätt bedömning. Rådgivning före ser till att kunden får rätt ­behandling utifrån ett personligt behov. Uppföljningen skapar trygghet, fångar upp kundernas frågor och är ett gyllene tillfälle att ge rekommendation om fortsatt behandling. Och för att våra samarbetspartners ska ha koll på de senaste rönen, branschtrenderna och ­produkterna, ser vi till att de kontinuerligt får information och utbildningar.

Det gäller att ha rätt balans mellan dessa delar – Estetik och Kompetens i Balans.

Esthe-Tech AB är sedan 2016 en del av AddLife gruppen. 
Esthe-Tech är specialiserade på estetiska behandlingar samt plastikkirurgi. Esthe-Tech representerar Quill (hullingförsedda suturer).