Välkommen till en ny era av dynamisk estetik, nu introducerar vi RHA filler!

RHA, en ny filler, anpassad för dynamiken i ansiktet. Ett ypperligt komplement till Teoxanes övriga fillerssortiment. 

Ansiktet är inte enbart statiskt, dynamiken är en viktig del av vårt utseende. Vi lyfter ögonbrynen, rynkar pannan, snörper på munnen mm. Vi använder vår mimik i ansiktet som en del av vårt sätt att uttrycka oss. För första gången har man nu lyckats skapa en hyaluronsyrebaserad filler som arbetar med ansiktets rörelser och dynamik. Genom att skapa långa obrutna kedjor av hyaluronsyra som korslänkas med en mindre mängd BDDE (1,4-4% mot normalt 5-10%) och att man kan bibehålla de naturliga kopplingarna via en unik tillverkningsprocess, har Teoxane skapat en RHA filler som är hållbar, volymskapande och elastisk. Fördelarna med den nya fillern är att den är lätt att arbeta med, den är flexibel och komfortabel för kunderna. Du ser det färdiga resultatet omedelbart med en hög kundnöjdhet.

RHA fillern finns i 4 olika modeller: 1,2, 3 och 4.

Nr 1 är den produkt som skapar minst volym och är bäst anpassad till små fina linjer, såsom glabella, crowsfeet mm.  

Nr 2 lämpar sig väldigt bra för behandling av läppar, såväl kontur som fyllnad, den ger också ett bra resultat vid arbete på kinder genom att både återfukta och skapa en viss volymökning.

Nr 3 använder du för att få mer volym, till exempel vid behandling av djupa nasolabialveck.

Nr 4 skapar mest volym, utmärkt att använda vid skulptering av ansiktet.

RHA kan med fördel kombineras med det övriga fillersortimentet från Teoxane. Exempelvis så lägger du Ultimate på kindbenen för att sedan skapa det naturliga utseendet med hjälp av en RHA ovanpå.